4ss

Wij staan garant voor:

  • Onderhoud en herstelling van alle merken
  • Ruim 15 jaar aan ervaring
  • Experts in hedendaagse hersteltechnieken

Over 4ss

 

Dit is onze net opgestarte bedrijfstak ‘4 SNOOKER SERVICES’!

Als je nood hebt aan de best mogelijke service voor snooker, of het nu voor particulieren, clubs of evenementen is, op ons kan je rekenen!

Omdat ons team leden bevat die meer dan 15 jaren ervaring met zich meedragen, voornamelijk in  hoog kwalitatieve service voor snooker en biljarttafels, zijn we er zeker van dat we u ten behoeve kunnen dienen!

Geen enkele bestemming is te ver voor ons, gezien we nu al uitvoeringen doen over gans Europa en midden Oosten. Eender welke plaats op de wereld is tegenwoordig bereikbaar, beperkingen kennen we niet

Kortweg ons heb je nodig ‘4 snooker services’. Deze kan je opsommen als volgt;

  • Alle types service
  • Verkoop snookertafels
  • Verhuur snookertafels
  • Consultancy

Verder op de site vind je meer info hierover.

 

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan ook even onze referenties en laat die voor zich spreken…

Als je dat nu wel bent en graag een offerte of een kostenraming krijgt voor hetgeen wat je graag gedaan wilt hebben of datgeen wat we voor jou zouden kunnen betekenen, klik hier  en vul het aanvraagformulier uitgebreid in en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

4ss

Herbekleden

Heb je een herbekleding nodig van de tafel en/of de banden? Wij doen dit met de grootste zorg en de beste producten momenteel op de markt verkrijgbaar.

Plaatsen nieuwe rubberen stootbanden en/of vernieuwen van achterliggend houtwerk

Dit komt vaker voor de laatste jaren aangezien de kwaliteit van de snookertafels op zich de levensduur van de onderdelen gemakkelijk doorstaat. Zodus het renoveren van deze belangrijke onderdelen is hedendaags onvermijdbaar! Als dienstverlenend bedrijf voor belangrijke federaties heeft er voor gezorgd dat we zowel de ervaring als het materiaal in huis hebben om de hedendaagse normen en standaard af te leveren.

Pas zetten en herstellingen

Beide zijn standaard inbegrepen in het basispakket tenzij het buiten normale slijtage valt. Andere speciale of uitzonderlijke herstellingen worden besproken alvorens uit te voeren zodat er geen verrassingen zijn bij de afrekening.

Installatie en consultancy

Een service die we voornamelijk aanbieden voor federaties, evenementen en club uitbaters. Voor particulieren is dit opnieuw standaard wanneer een tafel verhuisd of geïnstalleerd wordt.  

Verkoop snookertafels

en/of relevante onderdelen en toebehoren leiden wij u graag binnenkort naar een webshop  , waarvoor wij service exclusief aanbieden.

Verhuur snookertafels

voor evenementen, zoals tornooien, beurzen en exhibities of zelfs tv-opnames is een extra afdeling die ons doet verschillen van andere. Onze zeer uitgebreide ervaring in dit segment vindt je terug onder de rubriek referenties. Snelheid en toch kwalitatief is vaak nodig voor projecten zoals deze en is iets wat wij kunnen uitvoeren zonder gelijke.

Nieuws

WEBSHOP - BEZOEK HEM NU!

WEBSHOP - BEZOEK HEM NU!

Great deals, good stuff for snooker lovers...
EXCLUSIVE SALES for EBSA, XING PAI, TAOM enz...

referenties

Heel wat snookerliefhebbers proberen thuis of in privé-sfeer een eigen snookertafel te hebben.
Vaak worden die door ons bediend, zowel van voor de aanschaf, maar ook wanneer ze reeds 1 hebben.

Gebruikte, gerenoveerde of nieuwe snookertafels, het maakt op zich niet uit. Wij kunnen VEEL leveren, bewerken, installeren en afwerken.

Clubs, of het nu commercieel is of niet, doen ook heel vaak een beroep op onze diensten. Niet alleen om onze kennnis, maar ook de vaardigheden en snelheid spelen een rol. Tafels die aldaar niet gebruikt of verhuurd kunnen worden is te vermijden.

Federaties en/of evenementen hebben dan weer het meeste nood aan de kruisbestuiving van snelheid en nauwkeurigheid waarvoor ons team alom bekend staat! Met fierheid kunnen wij ons 'hof'leveranciers noemen van WorldSnooker, WPBSA, WSF en EBSA, om het bij de grootste federaties te houden.

                                                                                                                                                   

 

Ook het tv landschap bedienen wij met regelmaat. In het verleden zag je al snookertafels op alle grootste nationale zenders, maar ook op regionale. Blikvangers hierbij was Villa Vanthilt, De laatste show, Van Gils en gasten en het meest recente VTM Beat.

Particulieren

Bij tal van particulieren zijn wij dienaars aan huis. Net zoals bij vele clubs, zijn ook deze klanten over heel Europa en het Midden-Oosten te vinden. Dit zijn zeker niet enkel de betere spelers, ook de fanatiekelingen of zelf recreatieve beoefenaars behoren tot dit netwerk.

Particulieren

Club Services

In elk Europees land zijn er clubs die onze diensten steeds weer inroepen om hun klanten en/of leden het best mogelijke materiaal aan te kunnen bieden.

Club Services

Evenementen en projecten

Er werden de laatste 10 jaren heel veel projecten door ons afgewerkt, aan meegewerkt of zelfs in beheer genomen.
Voor WorldSnooker werkten wij in Portugal (PTC), Letland, Duitsland (EPTC, PTC, Challenge Tour en PHC), Tsjechië (PTC), België (EPTC, PTC, Challenge tour en European Masters), Bulgarije (PTC), Hongarije (Challenge T...

Evenementen en projecten

Contact

Indien de voorziene aanvraagmodule je vraag niet kan beschrijven, zend dan deze per email aan:  info@4ss.be


info@4ss.be